Dessert met zelfgemaakte bramenjam

Dessert met zelfgemaakte bramenjam

bramenjam toetjeBenodigdheden

200 ml slagroom
200 gram roomkaas
1 zakje vanillesuiker
½ eetlepel suiker
1 pak stroopwafels (4 stuks)
zelfgemaakte bramenjam

 

Bereidingswijze

Klop de slagroom samen met de halve eetlepel suiker tot yoghurtdikte.
De roomkaas losroeren met 1 zakje vanillesuiker. Meng hier de opgeklopte slagroom doorheen.
Snijd de stroopwafels in kleine blokjes en bedek de bodem van een weckpotje of glas met de blokjes stroopwafel. Doe hier een schep van het roomkaasmengsel op en strijk het glad.
Vervolgens een schep bramenjam gladstrijken. Daarna weer een laag roomkaasmengsel. En decoreer het dessert als laatste met een paar blokjes stroopwafel.
Natuurlijk kun je dit toetje ook in meerdere lagen opbouwen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.