Reacties kaasworkshop

Reacties kaasworkshop

Wat leuk dat je bij mij een kaasworkshop hebt gevolgd. Ik hoor graag wat je van de kaasworkshop vond. Laat hier je reactie achter. Tips zijn ook welkom. Bedankt alvast!

Hartelijke groet,

Karin

6 gedachten over “Reacties kaasworkshop

  1. Wat hebben wij vandaag een onvergetelijke dag gehad tijdens de workshop kaasmaken. Met een groep ,waarbij de leeftijd varieerde van 5 tot 94 jaar , hebben wij genoten van een gezellige en leerzame dag. Karin en Jacco nogmaals vriendelijk bedankt voor jullie gastvrijheid en heerlijke lunch. We zullen hier nog lang van nagenieten en komen zeker nogeens terug.

  2. Niet alleen kunnen mijn dochter en ik nu zelf kaas maken, we hebben ook een hele leuke dag gehad. Het was erg gezellig en we kregen een heerlijke lunch. Alles was fantastisch verzorgd.
    Dankjewel voor de leuke ervaring!

  3. De kaasworkshop kreeg ik cadeau voor Moederdag en bleek een schot in de roos. Het was heel relaxed om zelf een kaasje te maken. En bovendien ontzettend gezellig en leerzaam. Bedankt Karin! Ik heb enorm genoten van alle verhalen en van je gastvrijheid. Je passie voor de natuur is erg aanstekelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.